"Všichni mě varovali, že Velim je výkonnostně odskočená, ale proti nám to tedy tak nebylo. Jestli hrála tak špatně, nebo my tak dobře, to nevím, každopádně jsme nemuseli myslet jen na bod, ale na všechny tři. Bohužel, když nedáme šance, zase nemáme ani Ň!" štvalo kouče Doks Martina Škváru.

Naštvaný byl i na rozhodčí, kteří v první půli při tutovce Galbavého nepískli ruku obránce, který pokus zastavil na čáře. "Prý byla nastřelená, což mi rozum nebere. On zastaví míč, který jde do brány rukou, to přece nemůže být nastřelené," nevěřil Škvára.

Další velkou šanci měl Čampulka, jenž proběhl mezi stopery, ale Drápela ho vychytal. V další možnosti přišel Čampulka po zákroku domácích o kopačku, ale penalta se opět nepískala. "Má krvavý kotník, ale zase nic," mávl rukou Škvára.

Jeho tým navíc chyboval při dlouhém nákopu, Ramšák posunul na Jíchu a ten otevřel skóre.

90. let fotbalu v AFK Tuchlovice. Nastupuje Brnovják
Brno důležité trefy umí, Tuchlovicím pomohl proti lídrovi

Doksy mohly po přestávce vyrovnat. Neuman z úhlu těsně minul tyčku, Dlouhý v tutovce také zaváhal. Místo toho zase pálili do černého hvězdy domácích. Pěknou akci Jíchy zakončil Ramšák - 2:0.

Hosté se vrátili do zápasu ještě jednou, i když už pozdě. V 8. minutě po standardce snížil Černý, ale závěrečný nápor pokazil faul a krásně kopnutý trestňák Šindeláře - 3:1.

„Naše vítězství je zasloužené a podle postavení obou týmů bylo i povinné. Nyní se budeme soustředit na další zápas venku, abychom ho dobře zvládli,“ uvedl trenér Velimi Radim Truksa.

Velim - Doksy 3:1 (1:0). Branky: 22. Jícha, 69. Ramšák, 90. Šindelář – 88. Černý.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...