Doksy sice v minulém duelu v Klecanech prohrály 0:5, ale kouč Martin Škvára už tam viděl velké zlepšení a návrat formy. „Tam jsme si to prohráli koncovkou v první půli a ublížili nám i rozhodčí ať už vyloučením Nesládka, nebo dalšími verdikty. Když jsem viděl, že dva ze tří budou pískat i s Nelahozevsí, bál jsem se, že skončí moje trenérská kariéra,“ usmál se hořce trenér Doks.

Ale jeho tým, byť nemohli nastoupit stabilní stopeři Samek s Černým a samozřejmě ani Nesládek, hrál od začátku dobře a nástup potvrdil vedoucí brankou Balík. Jenže postupně se kvalita domácí vytratila a skóre se do pauzy nezměnilo.

Po přestávce se domácí vrátili zase lepší a aktivnější. Nakonec se dočkali i uklidňujícího gólu z kopačky protřelého Galbavého (78.), ale konec ještě nebyl.

Hosté přitlačili, nastřelili tyčku a pak se dočkali i snížení, když tři minuty před koncem Chaloupka uklouzl a nechtěně zasáhl protivník v pádu hlavou.

Rozhodčí Brožek ke vzteku domácích nařídil pokutový kop a Krejza dal Dynamu ještě naději. „Naštěstí jsme závěr zvládli výborně, spíš na polovině hostů. Zápas jsme zvládli, naopak první Příbram ne a ještě se může stát cokoliv. Budeme bojovat dál a uvidí se,“ zakončil Martin Škvára.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...