V úvodu byli ale domácí o hodně nebezpečnější, jenže ze tří velkých šancí se narodil jen brzký gól Macháče efektním lobem po minele obrany (5.). Lhota už bez kouče Petra Caise, který odstoupil a místo něj vede tým s Martinem Šalamounem nově Tomáš Vincenc, se postupně do zápasu dostala, její hráči posílali do vápna jeden centr za druhým a nakonec vyrovnali. Kudela v dobré pozici vyzrál na Pinkase, ten ho trefil a pískala se penalta. Kudela nic nedbal, že faulovaný hráč kopat nemá a proměnil. „Prostě si věřil,“ usmál se lhotecký Jiří Adam.

Kudela vůbec Lhotě aktuálně svou formou pomáhá, po obrátce zařídil i vedoucí branku svého týmu. Pohodlnou hlavičku mu parádním centrem nachystal ex-hřebečský Sedláček alias Lavi a radost neskrýval. A další radost přidal opět po centru Novotný. Až za stavu 1:3 se pak začala probouzet i Hřebeč a se zápasem toužila něco udělat. Klavík čtvrt hodiny před koncem ukázal svou grády, stáhl odražený míč a z vápna ho poslal za Kleinmonda.

V závěru přišel velký tlak Hřebče a obrovská šance Melichara. Ale z malého vápna přestřelil a Lhota už důležitou výhru ukopala. „Konečně bude mít (trenér) Martin Šalamoun klidnější domácnost, v poslední době prý doma za moc nestál,“ smál se sekretář Lhoty Jiří Adam, zatímco domácí manažer Štěpán Sádecký tak trochu tušil, co se po skvělých výkonech Hřebči přihodí. „Bál jsem se, že přijde klasický hřebečský vypínák jako loni ve Strašecí a přišel. Kluci Lhotě obrat skóre usnadnili a zapnuli pozdě, i když vyrovnat klidně ještě mohli. Štěstí už nám ale nepřálo,“ řekl Sádecký.


Načítám tabulku ...
Ex-ligový Josef Brodský byl nejlepším hráčem na hřišti
Braškov naložil Zavidovu pět branek, hosty zlomila promarněná šance na 2:2
Sokol Hostouň - Povltavská FA 2:1 (1:1), ČFL, 4.10. 2020
Plavšić i další hvězdy. Sparta s nimi zlomila Hostouň po obrátce