Snad největší zajímavostí zápasu byl start dvojčat Pejšových. Tomáš řídil zápas jako hlavní a Jakub hájil branku Hřebče. Oba si vedli velmi dobře, byť na výkon Tomáše se mnozí dívali kritičtějšíma očima. Hráči mu však zápas jednoduchý nedělali, ostře do sebe zajížděli (tvrdší byli hosté), postrkovali se, štípali, byli vulgární ještě víc, než je na fotbale obvyklé.

Fotbalového toho předvedli méně, vlastně hodně málo. Ve vichru zápas ovlivnil ďábel s tváří anděla: hřebečský Jindřich Faktor si ve 36. minutě zahrál u laviček na Frýdka a přepálil nohy Kabyla. Pejša mu rovnou ukázal červenou a i hosté s ní museli souhlasit.

Hřebeč přitom do té chvíle hrála s lídrem tabulky naprosto otevřenou partii a byla chvílemi i lepší.

Po vyloučení ale čelila první tutovce Kudely, jemuž však obránce skočil obětavě pod nohy. Po pauze zase v jasné pozici hlavičkoval Mbah, ale na jeho místě měl stát spíš centrující Ibe, pak by J. Pejša asi neměl nárok. Takhle předvedl zákrok zápasu, který přes sílící tlak Lhoty spěl k remíze.

A nakonec do ní i dospěl, Hřebeč uhájila bod i poté, co O. Stříbrský chytil druhou žlutou a musel za vysprchovaným Faktorem.

V první sérii pěti penalt selhali dva střelci na obou stranách, nakonec se loterie otočila směrem ke Lhotě, která v neděli stejným způsobem podlehla Slanému.

Finále Kába cupu 2018
Kába cup hlásí připraveno. Vítěz se znovu podívá za hranice
Unhošť ( v modrém) porazila doma Slaný B 2:0 góly ze závěru.
FOTO: Družec zabral v Klobukách až za stavu 0:3