Zápas provázelo hodně emocí na to, jakým skončil výsledkem. Libušínští v poslední době měli několikrát pocit křivdy a po chvíli hry se zlobili na rozhodčí i ve Strašecí. A pak ještě mnohokrát. „Vypadá to, že jsme tupci, když máme osm až deset ofsajdů za poločas. Nebo domácí nastřelí čisté břevno a rozhodčí ukáže rohový kop. Brankář Poráčanin, horkokrevný Bosňan, si v té chvíli sundal rukavice, podal mi je a chtěl se jít sprchovat. Naštěstí jsem ho přemluvil, aby zůstal,“ popisoval kapitán Baníku Jiří Veselý.

A dodal, že góly nabídl jeho rozhozený tým domácím velmi lacino. Při prvním uzdravený Svoboda vysunul Nováčka a jeho zpětnou nahrávku uklidil do sítě neobsazený Titlbach. Nakonec byl kanonýrem utkání, protože připojil i druhou trefu, při které vystihl špatnou hlavičku Portužáka.

Ten byl naopak smutným hrdinou utkání, protože po přestávce stáhl unikajícího Krupičku a nemohlo přijít nic jiného než červená karta. Libušín pak totálně odpadl, někteří hráči hlavně dozadu už vůbec nebojovali. Důkazem budiž třetí branka Sklenky. Šel na bránu úplně sám ještě s dvěma spoluhráči… Pak se ještě zpoza vápna prosadil Ducár a v závěru Holub.

Trenéři Mohamed Ben Hassen (vpravo) a Jiří Novotný už nevedou SK Rakovník v ČFL.
Fotbalový Rakovník opustili Ben Hassen i Novotný. Náhrada je domácí

To už byly v deseti oba celky, protože hrajícího asistenta Strašecí Marka Hartmana stály dvě minuty na hřišti po vystřídání také červenou kartu. Hostující Cajzl ho nakopl a domácí borec se jal oplácet…

„Jsme sice rádi, že jsme vyhráli, ale nebyla to právě nejlepší fotbalová podívaná. Ještě první poločas snesl nějaká měřítka, ale ve druhém po vyloučení už to bylo jen o tom, kolik zápas skončí,“ říkal domácí kouč Jan Mrázek s tím, že podráždění hostů komentovat nechce.

To nakonec nechtěl ani Jiří Veselý. „Prohru jsme si nakonec zavinili sami a je pravda, že postupně výkon většiny hráčů hodně uvadl. Za poslední dobu se toho na nás navalilo moc a frustrace je obrovská,“ hlesl zklamaně kapitán.

Nové Strašecí – Libušín 5:0 (2:0). Branky: 13. a 35. Titlbach, 74. Sklenka, 76. Ducár, 89. Holub. Rozhodčí: Dvořák. Diváků: 100.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...