Švermov byl nabroušený, že proti Lubné přetrhne nepovedenou sérii. Tihle soupeři se utkali poprvé v historii a do vedení šli domácí, kdy Lubná zaplatila za kličičiky Varyše na půlce. Rychlý kontr pak dokončil Kotouček. Pak ale domácí poznali také Varyšova pozitiva. Ten ve druhé půli nezmatkoval, v šanci si navedl míč na střed a vyrovnal. Za chvíli pak propálil z trestňáku zeď a Lubná vedla. Šest minut před koncem hosté ale o výhru přišli, když za Švermov vyrovnal po špatném odkopu obrany sedmnáctiletý dorostenec Frühauf. Pěkná rána!

V závěru chtěly oba ceky tři body. nejnebezpečnější byla trestné kopy, oba gólmani Vošmík i Herink se při nich vyznamenali. 

Zápas blbec sehráli borci Velkého Přítočna na hřišti poslední Rudné, kde zahodili příjemné zisky z Braškova a s Kladnem. Stáhli díky Popelkovi a navrátilci do sestavy, ex-ligovém Pavlu Bartošovi manko 1:3, ale v samotném závěru chyboval zkušený stoper Kuba a dal si úplně zbytečného vlastňáka. Sebral totiž snadný centr brankáři Smrkovskému…

Jedomělice nedaly v Loděnicích ani gól a odvezly si jasnou prohru 0:3. Zlomový byl gól do šatny na 2:0. Ale po pauze ještě hosté zabrali a měli pár dobrých šancí. Jenže brankář Loděnic Dreksler zachytal skvěle a gól nepustil. 


Načítám tabulku ...