Dobře trénovaní hosté dali gól už po pěti minutách po závaru ve vápně. Pak domácí favorit hru vyrovnal a soupeře zatlačil standardními situacemi, jenže z několika slibných závarů dal jen jeden gól Jarošem (33´).

Ve druhém poločase hosté čekali na svojí šanci a dočkali se 50. minutě, kdy si dal Brnovják po několika nedorazech vlastní gól, byť připsán byl Ruszóvi. Za dalších deset minut bylo ještě hůř, protože domácí inkasovali potřetí.

V závěru pak nakopávanými míči soupeře zatlačili, ale gól z toho padl už jen jeden, když se prosadil v 78. minutě Cabejšek a míč doslova dotlačil do brány. Pak už Nymburk nečekanou výhru uhájil.

"Byli jsme zdecimovaní nemocemi (Tóth, Žahour), svatbou (Kedroň asistoval kamarádovi Folprechtovi) a zraněními (Vajgl, Červenka). Dvacet minut před koncem se zranil ještě Fitko, prostě jsme si vybrali den blbec, Škoda, mohlo se nám dýchat lépe, takhle jsme zase zabředli o boje o přežití," litoval kouč Tuchlovic Miroslav Supáček a našel i pozitivum: velmi dobře se s utkáním popasovali Hodan z béčka a dorostenec Jelínek.

Tuchlovice - Nymburk 2:3 (1:1). Branky: 32. Jaroš, 78. Cabejšek - 5. Hobík Petr, 50. a 66. Ruszó. Rozhodčí: Nejedlo. Diváků: 120.