Hřebeč měla co oplácet béčku Vlašimi, které její stadion loni po výborném obratu bodově vykradlo. Tentokrát si domácí svůj náskok pohlídali, ale cesta k němu byla těžká a dlouhá. Až střelec Miroslav Novák našel na obranu Vlašimi recept a během čtyř minut (67. - 71.) se mu to povedlo hned dvakrát. Soupeř na vodou pokrytém stadionu snížil až v závěru.

Tuchlovice a Lhota dohrávaly své zápasy už v týdnu a tam se jim vůbec nevedlo. Lhota jako zatím nejslabší tým přeboru potřebovala doma zabrat, ale Povltavské FA podlehla 1:3, když gól dal jen Vincenc z penalty na 1:2. Lhota už hrála bez Kaliny, který se po jediném zápase vrátil do SK Kladno. Tým pak v sobotu prohrál také v Poděbradech, opět 1:3. Posila z Rakovník Pelc před pauzou vyrovnal na 1:1, ale pak jeho tým nevyužil do přestávky převahu a po obrátce už byli lepší lázeňští.

Tuchlovice v týdnu statečně vzdorovaly na půdě Velimi, kde však těsně před poločasem inkasovaly z kopačky střelec Jíchy. Ten nakonec zaznamenal hattrick, ve druhé části už byla Velim lepší a vyhrála 4:1. Za hosty až v závěru snížil Novotný.

V sobotu Tuchlovice padly doma s Nespeky 2:3. Podobně jako před týdnem začaly hrát až za stavu 0:3, ale tentokrát jen slepenými brankami Procházky a Pilaře (70. a 73.) snížily na konečných 2:3. Radoval se tak celek bývalého výborného internacionála Petra Mikolandy.

SK Kladno A tým mužů 2020/21
Vodní bitva v Dobříši pro Kladno. Pálili Tóth s Čížkem