Na úvod dokonce zazněly slavnostní tóny symfonické skladby Vltava od Bedřicha Smetany a stalo se tak v rámci spuštění nového zavlažování trávníku!

"Celá sobota byla fantazie. V ochozech se za celý den vystřídalo okolo tří stovek diváků," pochvaloval si jeden z organizátorů klání Petr Koten.

Vedle fotbalových mačů lákala nebývale rozsáhlá a pestrá tombola. Mezi šťastlivce putovalo přes 830 cen, přičemž po lístkách byly prodány během necelých dvou hodin.

"Tím jsme si pro další ročníky nastavili laťku hodně vysoko," dodal s úsměvem Koten a ocenil vystupování všech celků, které krásně zapadlo do uvolněné atmosféry sobotního dne.

Finále Ondrášovka Cupu kategorii U8 v Benešově.
Příbram pokořila obě pražská „S“ a vyhrála Ondrášovka Cup v kategorii U8

Samotný turnaj se stal kořistí domácích fotbalistů. Cena za druhé místo putovala na Berounsko zásluhou hráčů Nižboru. Pomyslný bronz braly Zlonice a tabulku uzavřel prý nejsympatičtější celek celého klání - Knovíz, který odehrál vyrovnané partie, jen jeho gólman neměl svůj den.

Žižice - Nižbor 4:0, Zlonice 1:1, Knovíz 3:2; Nižbor - Zlonice 2:1, Knovíz 2:1; Zlonice - Knovíz 4:3.   

Pro pořádek. Zahráli si i nejstarší a nejmladší hráči FK Žižice. Staří pardálové si zahráli mezi sebou s výsledkem 1:1 a mladší žáci podlehli Pozdni 1:2.