Kušnír v posledním utkání zařídil vyrovnání v duelu s Novým Jičínem. Jeho tým nakonec na domácí půdě remizoval 1:1. Bruntálští zatím okupují v divizní tabulce jedenáctou příčku.

„Neodehráli jsme špatný zápas. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale gól jsme nedali. Musím ale říci, že i soupeř měl nějaké náznaky šancí,“ vracel se k utkání bývalý reprezentant. Po přestávce začaly padat i branky. „Nový Jičín hrál s větrem, což mu pomáhalo. Snad ve třech případech trefil brankovou konstrukci,“ poznamenal Ondřej Kušnír. „Hosté dali po pěkné akci gól. Nám se naštěstí brzy dokázalo vyrovnat. Konečná remíza je zasloužená,“ mínil sedmatřicetiletý fotbalista.

Ilustrační foto.
Potlesk za fair play. Laický rozhodčí uznal gól soupeře, v Plzni poděkovali

Bruntálu zatím patří v divizní tabulce jedenáctá příčka. „Našim prvotním cílem je záchrana v soutěži. Odehráli jsme některé dobré zápasy, ale bodů mohlo být i více. Měli jsme například lépe zvládnout zápas v Dětmarovicích, kde jsme prohráli,“ zvedl prst Ondřej Kušnír. Přitom Dětmarovice následně nenastoupily do zápasu v Rýmařově. „Už proti nám měly Dětmarovice snad jen dva hráče na střídání,“ pronesl zkušený fotbalista.

Bruntál patří v soutěži ke klubům, na které chodí diváci. Na zápas s Novým Jičínem jich dorazilo 320. „Jsme za to moc rádi. Fanoušci v Bruntále chodí, navíc fandí celé utkání. Už teď se těšíme na na derby s Rýmařovem. Mohlo by být plno,“ přeje si bývalá opora Liberce a pražské Sparty.

Stadion v Krupce.
„Černoch" mezi dorostenci. Podváděla Krupka? Prý šlo jen o výpomoc v nouzi

V neděli se Slavoj Olympia představí na hřišti Havířova. Proti sobě se postaví dva fotbalisté, kteří kopali spolu na Letné. Havířovu totiž šéfuje Miroslav Matušovič. Jako hrající trenér ještě občas naskočí do zápasu. „Na Matyho se těším. Dobře se známe. Spolu jsme kopali ve Spartě. Navíc se potkáváme v jednom týmu ještě na exhibičních a charitativních zápasech,“ přiblížil Ondřej Kušnír a dodal: „Pevně věřím, že v Havířově něco uhrajeme.“