Na hřišti Slivence totiž musel nejen skousnout poměrně vysokou porážku 2:5, ale hlavně fakt, že na trávníku vydržel pouhých sedmnáct minut a pak jej rozhodčí bez milosti poslal do sprch.

Co se stalo?

Někdejší hráč Teplic, Slavie či německého Eintrachtu Frankfurt přišel do hry v sedmdesáté minutě za stavu 3:1 pro Slivenec. Místo aby utkání nějakým gólem zdramatizoval, skončilo pro něj už v minutě sedmaosmdesáté.

72 MINUT. Přesně takovou dobu strávili na hřišti fotbalisté Křičeně (u míče Aleš Kučera). V Nemošicích vedli 2:1, ale po zkratu jednoho z nich bylo utkání předčasně ukončeno.
Inzultace! V okresním přeboru hráč hrubě napadl sudího

„Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, prudké vražení do soupeře oběma rukama v přerušené hře do oblasti hrudníku,“ píše se v zápise o utkání o situaci ze závěru duelu.

Zdroj: Instagram Martina Fenina

„Tak tenhle zápas se mi vyloženě vyplatil,“ napsal sám Fenin na svůj instagramový profil ke krátkému videu ze zápasu. Narážel tím možná na to, že původně neměl v plánu ve Slivenci nastoupit a chtěl hrát až o následujícím víkendu proti Libuši. „Čekal jsem všechno, ale červenou…“ připsal ještě.

OPORA LIBERCE. Filip Nguyen by se měl dnes postavit do brány české reprezentace.
Další obrat v Nguyenově kariéře. Místo zlaté hvězdy Vietnamu český lev

Teď bude čekat, jak se k jeho vyloučení postaví disciplinární komise.

Pro bývalého reprezentanta šlo o vůbec první červenou kartu v kariéře, během níž odehrál přes stovku zápasů v Německu a podobný počet i v domácích soutěžích. Šestnáct startů si připsal i za reprezentační áčko.

V samotném utkání ještě po Feninově vyloučení padly další tři branky a Slivenec nakonec vyhrál rozdílem tří gólů, když se o dvě trefy domácích postaral i bývalý hráč Slavie či Sparty Peter Grajciar.

Trénink fotbalové reprezentace před utkáním se Skotskem.
Holoubek představil nominaci. Reprezentace půjde proti Skotům v tomto složení