Bednář se tak zařadí po bok janovický es, jako jsou Tomáš Řepka, Martin Jiránek nebo Václav Kadlec. Do přípravy by se s klubem měl zapojit i Řepkův syn Tommaso.

„Je mi ctí, že vám mohu představit další zvučnou posilu našeho týmu,“ napsal na svůj Facebook Štěpán Kacafírek a pokračoval: „Za náš tým TJ Sokol Červené Janovice bude nastupovat Roman Bednář. Hráč, který střílel góly za skotský Heart of Midlothian FC. Má za sebou úspěšné angažmá ve věhlasné Premier league v dresu West Bromvich Albion, Leicester City a Blackpoolu. Dále působil v turecké lize v dresu Ankaragücü a Sivassporu. V české lize zanechal velkou stopu v Mladé Boleslavi a Příbrami. Nejvíce však utkvěl v paměti fanoušků v dresech pražské Sparty a české reprezentace.“

Koudelníkův Spartan Training startuje na Olympii ve středu 17. května.
Na Olympii spouští od středy nový dětský oddíl Koudelníkův Spartan Training

„Bude Roman Bednář poslední zvučná posila Červených Janovic? Projekt nekončí, ale začíná,“ naznačil ledacos Kacafírek. Jedno je jisté, v klubové kase Červených Janovic je zřejmě ještě dost peněz a bavit diváky po celém okrese chce Kacafírkův výběr i v další sezoně.