BRAŠKOV – UNHOŠŤ 6:1

Braškovu pomohl na úvod krásný gól mladíka Hody, jehož Unhošť svému rivalovi uvolnila a teď se „pomstil“ bombou do vinglu.

Herně domácí soka neválcovali, ale v obou vápnech byli jasně lepší. Na 2:0 dával Jaroš, a když na druhé straně zazdil jasnou šanci Neuberger a brankář Ondrejička následně nabídl J. Hrubému pohodlný gól do prázdné, bylo jasno.

Po obrátce se ještě jednou pomstila „motorová myš“ Hoda, Jaroš dal patnáctý gól v sezoně (vede tabulku střelců) a trefil se i Maňkoš. Soupeř pouze korigoval Blechou. „Takový zápas pochopitelně potěší. Dařila se koncovka, za stavu 2:0 nás podržel i Kohout, mladíček Hoda zářil skvělým pohybem. Po soustředění reprezentační osmnáctky jsme zválcovali hřiště a pak i velkého rivala,“ smál se kouč Braškova Jaroslav Želina.

To Josef Kučera se mračil. Za tři roky v Unhošti tak kvalitní tým neměl, ale bodů je méně než by čekal. „Mezi vápny hrajeme slušně, ale uvnitř už ne. Chybí mi víc zarputilosti, bojovnosti. Je hezké, že nemáme karty a dostáváme ceny za slušnost, ale někdy prostě tvrdší zákrok potřebujete,“ lamentoval trenér, který jako hráč neústupný byl.