Trenér Jaromír Kala byl pochopitelně šťastný, optimismus ale brzdil. „Domácí mě zklamali, po fotbalové stránce to od nich nebylo nic moc, takže bych to nepřeceňoval," uvedl.

Jako rozhodující se ukázal být první poločas. Ten domácím vůbec nevyšel a hosté tak byli aktivnějším, bojovnějším a vůbec lepším mužstvem. Vraný si v něm vytvořilo dvoubrankový náskok.

„Začátek nás uklidnil, Cením si, že jsme domácí nepouštěli do šancí a hráli svoji hru také po třetí brance. I když domácí vstřelili kontaktní gól, v klidu jsme utkání dohráli," řekl Kala.

První gól ve vranském dresu vstřelil Ortbauer, jeden přidal Galbavý a na 3:0 zvýšil 19letý záložník Kubík, jenž skóroval v každém z osmi utkání hostů včetně příprav!

Kalův protějšek Radim Suchánek byl vývojem duelu zaskočený. „Sám jsem poněkud překvapený a nevím, co se stalo," nechal se slyšet bezprostředně po utkání.

Prý rozhodlo to, že jeho svěřence nedodržovali taktické pokyny. „První gól z autu byl velmi laciný, řekl bych žákovský. Ten mne hodně naštval. Druhý byl ze hry, ale pokryli jsme špatně hráče. Hosté mají ve svých řadách kvalitní fotbalisty, ale až ve druhém poločasu jsme zjistili, že se s nimi dá hrát. Ale to už bylo pozdě."

N. Strašecí – Vraný 1:3 (0:2).
Branky: Mžourek – Ortbauer, Galbavý, Kubík.
Vraný: Kudrna – Kala, Jaráb, Kalík, Maliňák – Chaloupka, Kubík – Urban, Galbavý, Abrham (85. Kříž) – Ortbauer (55. Hrebinka).