Na začátku první gólové situace byl Bartošův centr, po němž obránce Pivoňka ukázal všem přítomným, jak se zakončuje. Hlavou posadil prudce míč přesně k vlastní pravé tyči!

Procházka, jenž ve středu zálohy rozdával balony jedna radost, se převtělil také v střelce. Orolín poslal do šestnáctky kolmou přihrávku
 a kladenský špílmachr v krkolomné pozici ramenem poslal míč pod Satrapovo břevno. „Bylo to štěstí, hlavou bych to asi nedal," poznamenal se smíchem.

Klid do řad domácích vnesla po změně stran exkluzivní třetí branka. Orolín po utkání na Spartě litoval, že sám před brankářem nezkusil zakončit jako Messi, tentokrát už padajícího Satrapu efektně přehodil.

Písek se ukázal na Kladně v dobrém světle, domácím dělal velké starosti útočník Zušťák, jenž se na začátku druhé půle dostal po rozích do dvou šancí. První mu brankář Hůla skvěle vytlačil na břevno.

„Škoda, gól by nás asi nakopl," mínil trenér Jihočechů Jaroslav Kostka s tím, že  výsledek neodpovídá poměru sil.

„Nezvládli jsme důležité utkání. Sice jsme prohráli nula tři, ale výsledek je pro nás hodně krutý. Bohužel hrajeme do doby, než dostaneme gól. Dnes to byl vlastní, který se nevidí, vzápětí jsem obdrželi druhý a z naší strany bylo po fotbalu," uvedl kouč poražených.

Jeho protějšek Daniel Drahokoupil soka ocenil, zejména jeho hru dopředu. Přesto mínil, že výsledek byl pro Kladno jednoznačně spravedlivý.  „V obraně měli chybičky a my  z nich měli další šance," řekl. Za stavu 2:0 totiž lapil Satrapa loženky Bartoše a Procházky.

Trenéři SK  udělali v sestavě tři změny. Například po šesti zápasech si zahrál Čurda. „Musím ho pochválit, odehrál výborný zápas," řekl Drahokoupil.