„Musíme se rehabilitovat dobrým výkonem a přivézt alespoň bod," prohlásil po středečním debaklu 0:5 v Chomutově trenér Daniel Drahokoupil.

„Pokud se ale nezbavíme zbabělosti a nedůslednosti, nemůžeme uspět," dodal s tím, že jeho svěřenci mají tendenci hledat chyby u druhých, ne u sebe. A že těch individuálních bylo ve středu víc než dost.

Stoper Tomáš Procházka míní, že na poslední utkání je nutné rychle zapomenout a výpadek odčinit. „Chtělo by to přivést nějaké body, poněvadž se tabulka začíná trhat," poznamenal 31letý obránce a vyvrátil fámy, že se o něj zajímá Hostouň.

„Něco jsem slyšel, ale nikdo z jejího vedení mě neoslovil. Myslím, že na I. A třídu mám ještě dost času," uvedl a vrátil se k Chomutovu. „Do dvacáté minuty to byl asi nejhorší soupeř, se kterým jsme hráli," smutně poznamenal.

Také Domažlice dostaly nedávno podobný výprask jako SK. Ve 4. kola podlehly v Zápech 1:5. Momentálně jsou na tom o dva body lépe než Kladno, jež podle kouče není bez šance.

„Viděl jsem je v utkání s Roudnicí, které doma prohrály a dá se s nimi hrát. Nesmíme však utkání pouze odehrát," mínil kouč a připomněl jarní zápas, v němž na Chodsku podlehli po dvou katastrofálních hrubkách.
Středeční výsledek se pochopitelně promítne do nedělní sestavy. Drahokoupil přiznal, že požádá o výpomoc na Bohemians 1905.