„Měli jsme přímo katastrofální vstup do zápasu, který nás stál ztrátu všech bodů,“ prohlásil po derby ve Lhotě vedoucí týmu Slaného Milan Šúr.

Hosté prohrávali od 3. minuty, kdy po rohu přesně k tyči hlavičkoval Neumann. Dvacet minut na to domácí využili další z mnoha standardek. Brankář Sedlák neměl nárok na trestňák Šalamouna. „Se šancemi ze hry jsme ale nenakládali dobře,“ povzdechl si útočník vítězů Matyáš Kudela.

Slaný se zvedlo až po bouři v kabině a po hodině hry také snížilo Galbavým, těsně předtím ale Lhota orazítkovala tyč. V samotném závěru po velkém závaru před vlastní bránou se štěstím uhájila tři body.

„Měli jsme však rozhodnout už do poločasu. Mohli jsme vést alespoň 4:0,“ mínil Kudela a přiznal, že ač je trenér v půli varoval, že vedení 2:0 je zrádné, nevstoupili do ní dobře. „Polevili jsme a nakonec se obávali o výhru,“ podotkl s tím, že na počet šancí si vyhráli zaslouženě.

Volejbalové Kladno vstoupilo do čtvrtfinále hladkou výhrou nad Příbramí.
Začínají volejbalové řežby o postup do finále

Včetně středeční dohrávky ve Hvozdnici (1:2) vstřelily Tuchlovice ve dvou utkáních pouze dvě branky. Obě s přehledem zaznamenal z pokutových kopů Martin Fitko, jehož tým podlehl v Příbrami 1:5.

„Dnes jsme hráli špatně ve všech řadách. Ze hry jsme si skoro nic nevytvořili,“ prohlásil s tím, že za devět minut prohrávali 0:2.
Až posléze trochu převzali iniciativu, přičemž vytěžili pouze penaltu za stržení Brnovjáka, který se protáhl po brankové čáře.

Půle tedy byla 1:2. „Cítili jsme, že se s tím dá ještě něco udělat. Laciný třetí gól nás ale srazil,“ konstatoval Fitko, podle nějž byla Příbram v podzimním utkání mnohem lepší, než teď.

Bohužel toho nedokázali využít a naopak jí nabídli vysokou výhru, na niž dosáhla na solidní přírodní trávě, na kterou domácí nechtěli.

Tuchlovičtí však ano a k jejich přání se přidal i hlavní rozhodčí. Hosté měli na střídání jen dva hráče, přičemž nakonec od stavu 1:4 hráli v deseti, protože se jim zranil Pudil.

Hostouň - Aritma U11 / Zimní liga Motorlet 2017-18 / kat. Starší přípravka
Mladí Sokolové z Hostouně druzí v Zimní lize Motorlet