U Labe v minulosti působil obránce Slovanu Jakub Frohna. „Vzhledem k slibovanému počasí nás tam čeká spíš válka, než nějaká fotbalová krása,“ uvedl.


Trávník na brodském stadionu bývá měkčí i v létě, natož v dešti. Zápas by tak mohl rozhodnout i důraz v osobních soubojích. „Ty nám nejsou cizí, nemáme s nimi problém. Trošku nám hraje do karet i to, že o víkendu dostali v Lounech červenou kartu brankář a střelec dvou gólů,“ uvedl Frohna s tím, že chtějí využít pohody v týmu, hrát poctivě od zadu a čekat na šanci. Tak jako oni to umí málokdo. 


Na hřiště se vrátil po delším zranění. Odehrál sedm utkání a v nich jeho tým pouze jednou inkasoval! Na třetí místo se posunula Hostouň, která bude hrát v neděli podruhé za sebou doma. Tentokrát s desátými Louny. Kapitán Tomáš Marek by po dvou porážkách rád navázal na týden starou výhru s Neratovicemi. 

Nehoda kanionu a osobáku u čerpací stanice Shell u Slaného.
Na silnici u Slaného se srazil kamion s osobním autem


„Zápas se nám povedl výsledkově i herně a doufám, že opět předvedeme dobrý fotbal,“ uvedl zkušený záložník. Severočeši jsou podle něj kvalitní soupeř, na kterého si ale věří. „Určitě to však bude těžký zápas,“ prohlásil autor dvou podzimních branek.

HBC ALPIQ Kladno vs. HBC Plzeň 3:0, extraliga hokejbalu, 15. 10. 2017
Co přinesl uplynulý víkend na stadionech


Jako první zasáhne do víkendového kola Kladno, které v sobotu dopoledne vyzve jedenáctý pražský Meteor. Kouči Janu Pejšovi naskočila po prohraném derby ve Velvarech další vráska. 


Obejít se bude muset bez krajního záložníka Šímy, který si natáhl sval. „O to víc se musíme semknout. Kluci už se přesvědčili, že to jde, a že to umí. Musíme to odmakat, řekl kladenský kormidelník. Pochopitelně chce tři body, které by je udržely v kontaktu s čelem tabulky.