Největší radost panuje ve Velké Dobré, která stejně jako na podzim přehrála Petrovice u Sedlčan 1:0 a v boji o záchranu si pomohla.

Naopak Hřebči v derby proti Lhotě nestačil dobrý úvod, z něhož vytěžila jediný gól a naopak chvíli před přestávkou Lhota srovnala a výsledek už se nezměnil, přestože po přestávce kralovali hosté - 1:1.

Bohužel Tuchlovice podlehly ve Hvozdnici 1:2, a to úplně zbytečně. Do 10. minuty dostyly dvě branky, pak sice mohutně tlačily, ale ujala se jediná z pěti tutových šancí.

Slaný doma po sedmdesátui minutách neuhlídalo všenorského kanonýra Helmi Daliho a ten během tří minut zajistil zlomový náskok 0:2. Když Čablík snížil, za dvě minuty Hrdlička Všenory zase uklidnil. Snížení Volfa na konečný 2:3 přišlo pozdě.

V sobotu nastoupilo ještě Vraný a v Dobříši a hájilo do 85. minuty díky trefám Matouška a Galbavého vedení 2:1, které mu ale ukradl zkušený Puchmajer.

Překvapení se zrodilo v nedělním duelu Hostouň - Nový Knín. Zachraňující se hosté vyhráli 2:0 a tři body putují na Příbramsko. 

Více o zápasech čtěte v pondělním a úterním Kladenském deníku.