Pro borce, jenž do Lhoty přišel z okresního přeboru Příbramska, to byla velká a slavná premiéra. Dvěma góly se totiž podílel na výhře svého týmu 3:1!

Hrdina utkání mínil, že to byl těžký zápas. „Slaný kousalo a zejména když byl na míči Galbavý, byl problém,“ uvedl třiadvacetiletý borec.

Rozený zadák prokázal u prvního a vítězného gólu, že v něm třímá instinkt zabijáka, protože byl ve správnou chvíli na správném místě. Míč odražený od břevna dopravil do sítě tak, jak měl v úmyslu. U druhé branky ve skluzu lobem přehodil gólmana Sedláka.

Zda si na hrotu zahraje i příště, netuší. „Z legrace už zněly komentáře, že by se měl Bednář bát o místo,“ usmál ze Kunc, jenž do Lhoty přišel z Pičína, a to byl zásadnější krok, než si odskočit do útoku.

Trenér poražených Martin Nový litoval, že měli jalovou koncovku.

„Pár příležitostí jsme měli, ale odklonilo se od nás štěstí,“ povzdechl si a přiznal, že při absenci lhotských forvardů cítili velkou poměrně velkou šanci soupeře agresivitou a přímočarostí porazit.

„To se nám bohužel nedařilo,“ dodal. Jediný gól jeho týmu dal z pokutového kopu Galbavý, kterého fauloval bývalý spoluhráč ze střížkovské Bohemky Kwame.

Kouč hostů Zdeněk Kudela soudil, že zápas měl vyšší kvalitu než divize Rakovník – Kladno. „Bylo to ale místy hektické,“ podotkl.