Ten si doma podal Lány 3:0, když  měl skvělý vstup do utkání. První šanci ještě Nachtigal nedal, ale ve 3. minutě už mířil přesněji – 1:0. Ve zbytku utkání se Braškovu povedly dvě standardky, po nichž nejvýš vyskočili vzrůstem ne tak velcí, ale výskokem skvělí Bach (30.) s Přichystalem (65.). Třetí gól padl už při braškovské přesilovce, hosté totiž ke své velké nelibosti přišli o vyloučeného hráče. Paradoxně pak měly Lány svoje největší šance, ale maximem pro ně bylo nastřelené břevno.

Lidice v posledních kolech zastavily svůj bodový příděl a změna nepřišla ani v Rakovníku. Tatran B je porazil 2:0.
Snad ještě víc hotoví jsou ale v Doksech. Trenér Martin Škvára si ještě nedávno pochvaloval, že má 18 hráčů, ale od té doby vypadává jeden za druhým. K Maříkům a Studenému přibyl o víkendu Blín, během první čtvrthodiny pak i Šoffer a Fišer. Hrát tak musel třeba Zlata ml., byť je teprve 4 měsíce po operací křížového vazu!

„To je asi světový rekord, každopádně takovou situaci jsem nikdy nezažil," bědoval Martin Škvára.

Příští týden navíc  přijde o Kostku, který byl v 70. minutě vyloučen. To bylo za stavu 1:1, kdy Doksy proti Mutějovicím nevyužily dobrý začátek a místo toho od Kapouna inkasovaly. Náhodně vyrovnal přímo z rohu Kozel.
Po vyloučení Kostky se ještě děly věci. Domácí marně žádali penaltu za zákrok na Stuchlého a dočkali se až po zákroku na Luptáka, jímž obránce nic nevyřešil. Junek poslal domácí do vedení, Stuchlý však následně netrefil bránu a Mutějovice vytěžily z převahy vyrovnání v 91. minutě. „To mě tak nebere jako ztráta dalších hráčů. Kdybych měl někoho na střídání, takticky bychom to udrželi," dodal Martin Škvára.

V ještě horší situaci je Hřebeč. Také má málo hráčů (třeba Dvořák si zlomil ruku) a ještě méně bodů.
V Nelahozevsi další nepřidala, byť byla poměrně blízko. Prohrála 1:2, Dynamo se díky tomu dostalo do čela soutěže.

První gól dostala Hřebeč po dlouhém autu a ráně do břevna, kterou Krejza dorazil za Zajíčka. Ten konečně chytal, a tak mohl Machuta po brankářském intermezzu do útoku. A ještě do půle po samostatné akci vyrovnal.

Ve druhé části se hrál vyrovnaný zápas bez šancí, domácí však díky další standardce zakončené Jindřichem strhli vedení na svou stranu. Hřebeč pak přišla o opět vyloučeného Sochra, přesto mohla vyrovnat. Pošta ale v 88. z malého vápna nedal. „Každopádně hrajeme otřesně. Čekal jsem od týmu víc, nefunguje tam zatím správná chemie," mračil se manažer Štěpán Sádecký.

Kvalitní týmy  sešly v Hýskově, kde Velká Dobrá remizovala 2:2 a sesadila domácí z čela. Tradičně začala mizerně, brzy dostala gól (11.), ale to jí paradoxně prospělo a pak až do 65. minuty diktovala tempo. A také otočila skóre, když nejprve Andruchovič využil důrazu D. Hrubého, pak sice J. Hrubý napálil jen břevno, ale po přestávce Pilař dal na 1:2.

Jenže Hýskov ze standardky  vydřel vyrovnání (65.) a ve zbytku duelu už se skóre nezměnilo. „Bod bych bral před začátkem, na konci už ne, měli jsme vyhrát. Ještě na konci jsme běželi čtyři na dva, ale nevyřešili jsme to dobře. Jinak ale tým zahrál slušně," řekl kouč Velké Dobré Vlastimil Hrubý.