„Proti Hvozdnici jsme podali velmi dobrý výkon a byl to hezký zápas,“ chválil trenér Vlastimil Hrubý středeční dohrávku, v níž jeho svěřenci sice prohrávali, ale Roman Volman vyrovnal. „Řekl bych, že jsme byli o chlup lepší, ale remíza je asi zasloužená,“ mínil Hrubý.

To sobotní duel s dorostem Kladna už se mu pozdával méně, a to Čechie vyhrála trefami Kalouska a Hovorky 2:1. „Dorostenci měli výborný pohyb a to nám nevyhovuje. Byli o něco málo lepší a určitě měli víc šancí,“ přiznal Hrubý a odtajnil další posilu, původně švermovského a naposledy vinařického záložníka Čampulku. „Měli bychom se už dohodnout,“ řekl.

Dorostence tentokrát vedl při neúčasti Martina Hřídela (byl na soustředění s Tuchlovicemi) Tomáš Abrham. A mrzely ho hlavně neproměněné šance. „Hlavně do půle jsme měli čtyři, ale nedali a Dobrá nás potrestala. Shodou okolností Kalousek, který za nás hrával. A pak ze standardky, které jsou všeobecně naším problémem. V soubojích s chlapy nám chybí správná agresivita,“ mínil Abrham, za jehož tým se trefil Dejčmar.

Kladno (v bílém) si poradilo se silnými Zbuzany 1:0. Vlevo uniká David Čížek.
Fotbalisté Kladna už do Prahy nechtějí
Ilustrační foto.
Na sportování mládeže pošle kraj statisíce i miliony