Velmi dramatické utkání se hrálo v Loděnici, kde se si postup mezi nejlepší čtyři vystřílela Dobříš a do semifinále proklouzla i Hostouň. Dodejme, že semifinálové zápasy se hrají již ve čtvrtek.

DOBROVICE – KLECANY 1:0 (1:0)
Zápas, v němž domácí nováček divize nastoupil spíše s hráči rezervního týmu, rozhodl jediný gól rekonvalescenta Boška, který se ve 38. minutě ocitl zcela sám za hostující obranou a po kličce brankáři skóroval do prázdné branky. V samotném závěru zápasu mohl vynutit pokutové kopy hostující špílmachr Filinger. V 86. minutě totiž rozhodčí Nehasil nařídil pokutový kop, ale výše jmenovaný kanonýr poslal míč pouze do tyče.

ÚVALY – JÍLOVÉ 2:1 (0:0)
Domácí fotbalisté si v utkání vytvořili mnohem více šancí, než jejich soupeř, přesto se dlouho hrálo bez branek. Když pak po změně stran navíc zazvonilo jen břevno a tyč, udeřilo v 65. minutě na druhé straně a hosté vedli. Už za minutu ale protrhli střeleckou smůlu i Úvalští a o další minutu později pak převážili skóre ve svůj prospěch. V dalším průběhu pak již hru kontrolovali a svému soupeři už další zdramatizování nepřipustili.

LODĚNICE – DOBŘÍŠ 3:5 (2:3)
Skvělé utkání viděli diváci v Loděnici. Hostům vyšel skvěle úvod, v 5. minutě již vedli 2:0. Jenže domácí se z šoku oklepali a po půlhodině hry byl stav 2:2. Dobříš se ovšem znovu dostala do vedení. V nastavení první půle totiž domácí předvedli obrovskou chybu a Dort načal své střelecké představení. V úvodu druhé půle pak Novák srovnal na 3:3  a začínalo se nanovo. Zápas se lámal v 66. minutě. Nejprve měl být za oplácení vyloučen dobříšský Procházka, který inkasoval jen žluté napomenutí. Hned z následující akce pak Dobříš šla do vedení. Dort parádně proměnil trestný kop  a když pak o dvě minuty později tentýž hráč z penalty zkompletoval hattrick, zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže domácí zabojovali a v závěru si vytvořili řadu šancí. Jen v 85. minutě zahodili čtyři tutovky, minutu před koncem navíc Horel nedal desítku.

SLANÝ – HOSTOUŇ 0:1 (0:1)
Všechno důležité se událo v prvním poločase, kdy si na hlavičku naskočil nejvýš Himl (nová posila hostů) a zavěsil. „Musím uznat, že v první pětačtyřicetiminutovce byli hosté lepší," poznamenal domácí přededa Zdeněk Hořejší. Pak se ale hra vyrovnala a také přiostřila. „Už jsme nehráli tak kombinačně a dobře, přičítám to únavě. Těch přípravných a pohárových zápasů už je na kluky dost, ale i tak určitě bojovali a v každém utkání chceme zvítězit," mínil hostouňský sekretář Miroslav Vlček. Největší šanci na vyrovnání měl Čablík, ale jeho spoluhráč ve snaze balon dorazit skluzem do branky míč omylem vykopl mimo. V 90. minutě šel do pokutového území na rohový kop také brankář domácích, ale to už si zkušená Hostouň vedení pohlídala. „Je to hezké dostat se mezi čtyři nejlepší celky, uvidíme, jak se nám bude dařit dál," konstatoval Vlček. Hostouň dohrávala poti devíti, poněvadž sudí dporučil dvěma domácím borcům, aby opsutili trávník!

Semifinále (ČT – 2.8. – 18.00): Dobrovice – Úvaly, Dobříš – Hostouň.