Její členové komise se možná červenali, když četli, jak sprostými výrazy se provinili vůči rozhodčím dva starší žáci - Václav Škrdlant (Novo Kladno) a Jan Douša (Brandýsek). Oba za to budou šestkrát chybět v sestavě svého týmu.

Jedno utkání budou stát Jakub Pohlot (V. Přítočno), Roman Mikš (Velvary) a také hráči, kteří obdrželi čtvrtou žlutou. Konkrétně: Lukáš Kuhn (Slaný), Václav Kulhánek (Slovan Kladno), Marek Cuc (Černuc) a Sergej Nikolajenko (Otvovice).

Pouze s důtkou vyvázl Jaroslav Vondrák st. (Hrdlív) a Jiřímu Říčkovi (Klobuky) byl změněný trest na jedno utkání podmíněně do 30. dubna 2015.

Stěžejním bodem byly tresty za nedohrané utkání III. třídy Vinařice – Běleč. Byly exemplární a všechny se výhradně týkaly domácího klubu.

Ten obdržel pořádkovou pokutu 10 000 korun. Jeho A družstvo má uzavřené hřiště na tři soutěžní utkání, která musí odehrát minimálně do vzdálenosti patnáct kilometrů od domácího hřiště.

Hlavní pořadatel Jan Šašek dostal pořádkovou pokutu 5000 korun a zákaz výkonu funkce pořadatele do 30. června 2015. Jako registrovaný hráč nesmí nastoupit v pěti utkáních. Shodné tresty potkaly  také pořadatele Františka Havlenu. Jen pořádková pokuta je v jeho případě tisíc korun.

Sportovně-technická komise zkontumovala utkání výsledkem 3:0 pro Běleč.