Pražané hráli dynamičtěji a lépe než domácí favorit. Až poločasová bouře v kabině Kladenské probrala, na soupeře vlétli, nutili ho k nedovoleným zákrokům a za kumulované fauly kopali i dvě desítky. Kaválek ji neproměnil, ale Šnídl ano a i díky tomu přišel obrat na 5:3. Wizard poté ještě snížili, ale jejich následnou power-play potrestali svým druhým zásahem Stejskal a Caisl. Zbylé branky Kladna dali Jaráb, Kaválek, zmíněný Šnídl a Vašák.

„Soupeř hodně běhal a zpočátku nás tím zaskočil. Vedl zaslouženě, my si o přestávce museli promluvit do duší a myslím, že můj hlas byl v hale slyšet,“ usmál se kouč Kladna Jiří Veselý.

Tým pochválil, že po obrátce předvedl docela jiný futsal. „Kluci už víc běhali, přidali i větší futsalovou kvalitu a za obrat jim patří dík. Byl jsem ale přesvědčen, že se jim to povede,“ dodal Jiří Veselý.

FK Kladno – Wizards DDM Praha 7:4 (1:3)

Branky: 12. Jaráb (Stejskal), 25. Vašák (Šnídl), 27. Kaválek, 30. Stejskal (Šafář), 35. Šnídl (10 m kop), 40. Stejskal (Caizl), 40. Caizl – 7. Blažek, 11. Urych (Pohorský), 14. Tomek (Blažek), 38. Pohorský (Nedvěd).

MČR 2019 aerobik. Fit studio Venuše
FOTO: Září všechny kladenské kluby! A míří na svět
SK Lhota - TJ Sokol Nové Strašecí 3:1 (2:0), KP, 25. 8. 2019
Zlaté body do Lhoty i Tuchlovic, Hřebči skončila série
Slaný - Hostouň  2:4
B třída: Hostouň zvládla i Slaný, Unhošť válcovala