Ještě předtím je čeká jarní generálka, ve které se zítra ve 14 hodin střetnou s Dobřichovicemi, třetím týmem tabulky krajského přeboru, jenž se může chlubit výtečnou ofenzivou a neméně kvalitní hrou obranných řad (skóre 50:14).

Oba týmy se střetly už v létě v Srbech, kde SK vyhrál 3:1. Z jeho tehdejší druhé sestavy ale v týmu moc hráčů nezbylo.

Zítra by mělo Kladno  od první minuty nastoupit s jedenáctkou, jež by měla vyběhnout k prvnímu mistráku. „Pokud ovšem budou všichni hráči zdraví," upozornil asistent trenéra Karel Příhoda, který nechtěl být ohledně jmen moc konkrétní. 

Co se týče soupeře, očekává ambiciózního protivníka, jenž se bude chtít ukázat. „Naší snahou bude prohloubit návyky  z posledních tří týdnů, kdy častěji trénujeme s míčem. Očekáváme, že se kvalitativně projeví činnosti jednotlivců a součinnost hráčů v daném prostoru," přiblížil asistent trenéra Karel Příhoda.

Kladno si v zimní přípravě poprvé zahraje na své umělce. Podle Příhody to má svoje důvody. „Pro nás je směrodatná kvalita povrchu, která u nás odpovídá tomu, jenž nás čeká v Karlových Varech," řekl  s tím, že velikost plochy je v tuto chvíli vedlejší. Větší hřiště si koneckonců vyzkoušeli před týdnem v Mostu.