Hostouň hosty ze Lhoty nepřehrála, výsledek 2:1 vyloženě vydřela. Soupeř odjížděl zklamaný, nadějný výkon v body nepřetavil.

Dává málo gólů.

Hostouň vstoupila do utkání podle podzimních zvyklostí. Už ve 4. minutě dostal Šilhan míč do vápna, otočil se kolem obránce a zavěsil – 1:0.

Jeho tým pak ještě přežil dvě šance soupeře a postupně se z defenzivy vymanil.

A začal zle zatápět pod kotlem. Několik nadějných situací však skončilo vedle brány a při té nejnadějnější Chaloupka centroval na Havlíčka, jemuž chyběl k zakončení do prázdné krok.

Ve druhém dějství se obrázek moc nezměnil. Lhota nadále pracovala šikovněji, vyhrávala souboje, jenže do lepších šancí pronikala moc upachtěně.

Nejblíž srovnání byl asi Chaloupka, jehož rána zasviště kousek nad.

Na druhé straně se Hostouň dostávala do brejků, ale s pojištěním náskoku dlouho váhala. Třeba Rouček v tutovce vystřelil ani ne ledabyle, Šilhanova rybička pak jen těsně minula Burantův ostrý míč.

To už ale Lhota vzadu vyráběla hodně chybiček a po jedné Onu-Nsiiho sice vychytal skvěle Šimek, ale na dorážku Falouta už neměl nárok – 2:0.

Běžela 80. minuta a zdálo se hotovo, jenže hosté se vrhli do útoku a po standardce osamocený Havlíček na zadní tyči snížil.

Více už Lhota z tlaku nevytěžila.

Více o utkání si přečtete v úterním Kladenském deníku.