Lhota už není nedobytnou pevností. Na podzim ztratila před vlastními diváky body počtvrté (2 remízy a 2 prohry), a to nehrála proti nejlepšímu triu soutěže (Černolice, Všenory, Dobříš).

Naopak Tuchlovice, dřív venku brané za otloukánky, mají ze hřišť soupeřů solidních 10 bodů včetně sladkých triumfů ze Všenor a teď ze Lhoty.
„Byl to opravdu vynikající výkon celého týmu. Od začátku bylo vidět, že kluci chtějí vyhrát a předvádět atraktivní fotbal," rozplýval se tuchlovický předseda Stanislav Šulc, jehož tým i v dobách, kdy atakoval čelo tabulky, končil duely ve Lhotě v depresích. „Kromě jedné remízy jsme tady vždycky dostali napráskáno," vzpomněl si.

Lhota sice ještě odpověděla Podraným na úvodní zásah Peroutky, ale to bylo z její strany vše. Nepohlídala totiž vytáhlého Hadriku, který jí dal do přestávky dva góly, jeden po dlouhém centru Fitka a druhý po akci Peroutky. „Hadrikovi ten zápas vyšel speciálně, vždyť připravil i zbylé dva góly," usmíval se nad výkonem podzimní posily ze Slaného Stanislav Šulc.

Zajímavostí je, že Hadrika už v prvním kole ve Lhotě hrál, ale ještě za Slaný.

Kouč Lhoty Miroslav Toncar litoval, že za stavu 2:1 mířil Zimmermann v jasné šanci hlavou z malého vápna těsně nad. „Tam se to asi zlomilo, protože za chvíli jsme dostali třetí gól. Nicméně udělali jsme vzadu zase veliké a úplně zbytečné chyby a soupeř je potrestal, byť jinak nás nijak nepřehrál," mínil.

Lhota se sice ve druhé části snažila o zvrat, chytře hrající Tuchlovice jí ale nedaly šanci a navíc po další akci Hadriky zvýšil Jalaghonia, který překonal svůj jindy nepřekonatelný protějšek Šimka. Závěrečná penalta Vincence už nic změnit nemohla.

Další zajímavosti najdete na nových stránkách AFK Tuchlovice ZDE

Lhota – Tuchlovice 2:4 (1:3). Branky: 36. Podraný, 83 Vincenc (pk) – 31. Peroutka, 38. a 44. Hadrika, 77. Jalaghonia.

Lhota: Šimek – Vlasatý, Sterzl, Hotový, Rychlý – Podraný, Mantlík, Vincenc, Zikán (70. Hrdlička) – Havelka, Zimmermann.

Tuchlovice: Zelenka – Portužák, Hejduk, Nejedlý, Vajgl – Kedroň (83. Hamouz), Fitko, Mrština, Peroutka – Hadrika, Jalaghonia.