„Pro nás byl ten zápas jiný v tom, že jsme po hodně dlouhé době šli do vedení,“ říkal trenér hostů Martin Čurda poté, co jeho tým poslal do vedení Rouček. Bohužel vedení jeho týmu vydrželo jen dvanáct minut, pak Dudla vyrovnal.

Nutno dodat, že lépe začaly Úvaly, ale první velkou šanci jim lapil skvěle brankář Kudrna. Nicméně po přestávce hrála Hostouň po větru a využila toho k mnohem lepší hře a měla zápas rozhodnout. Nicméně ani čtyři velké šance jí k tomu nestačily. Dvakrát neuspěl Novák, pak z úhlu ani Marek a nakonec Čurda, jemuž chybělo při hlavičce pořádné anglické kladivo, které by zatlouklo míč do země.

Penalty byly také důležité a pro Hostouň začaly špatně, Burant nedal. Pak ale nedali ani domácí a šance žila. Bohužel po úspěšných Čurdovi, Motlíkovi a Markovi selhal v páté sérii zkušený Šilhan. „Měli jsme vyhrát, ale nedáme šance. Asi vypíšu inzerát na pořádného šutéra. Možná nám chybí i trochu štěstíčka, každopádně výkon jsme podali dobrý,“ chválil svůj tým trenér Hostouně Martin Čurda.

Úvaly – Hostouň 2:1 pk (1:1). Branky: 40. Dudla – 28. Rouček.

Hostouň: Kudrna – Hanuščík, Motlík, Burant, Vlasatý – Čurda, Marek, Novák (85. L. Krupička) – Vašák (88. Trnka), Krndžija – Rouček (68. Šilhan).