V poločase sice vedl v té chvíli třetí tým tabulky po ráně Janíka 1:0, ale dvě velké šance měl i soupeř (Urban dokonce trefil břevno) a v přestávce musel na proslov do kabiny i šéf klubu Štěpán Sádecký.

Hřebeč se pak zlepšila, z penalty za ruku Klavík zvýšil, ale následně se hráči předháněli, kdo toho spálí víc. „Městečko navíc bránilo v devíti, pak se těžko prosazujete. Ale s výkonem po změně stran už jsme spokojeni byli," hodnotil vedoucí týmu Adam Kindl.

Hostující Stanislav Jansa přiznal, že jeho tým by měl reálnou naději uspět pouze v případě, že by dal první branku. „Škoda, že se to nepovedlo, dvakrát jsme byli blízko. Ale je pravda, že na konci poločasu a po obrátce už měli domácí převahu. Potěšil mě několika dobrými zákroky brankář Procházka a také to, že marodi Hadrava a Heger zvládli celý zápas," byl rád Jansa, podle kterého čekají důležitější zápasy Městečko až nyní. Jako první to budou Zlonice. „Něco potřebujeme ještě uhrát, ale do soutěže jsme šli s tím, že nebudeme nic lámat přes koleno," zopakoval po několikáté.

Domácí nakonec měli také smutný víkend. V noci na neděli navštívili kabinu A týmu nezvaní hosté. Zloději odnesli hifi věž, ale i několik párů kopaček a další věci. Případ řeší Policie ČR, klub dá údajně k dispozici i záznam videokamer.

Ze zápasu Hřebeč - Městečko si prohlédněte fotogalerii