Do Hřebče přijela Lhota. Bohužel ani tentokrát nepřivezla očekávanou posilu útočníka Romana Bednáře.

Domácí to už dlouho v poháru umí a ve středu večer na to navázali. Uplynulo pět minut a vedli 2:0! Trefili se Dvořák a Křenek.

Zápas nebyl žádným pouťákem. Naopak měl tempo a zejména první půle nabídla dobrou podívanou. Potom, co oba celky nastřelily břevno, zvýšili domácí těsně před pauzou Faktorem na 3:0. Poslední slovo úvodního dějství ale měla nádherná rána lhotského Danylyche.

Druhá půle se více odehrávala před šestnáctkou Hřebče, avšak možností na změnu skóre nabídla minimum.

Kapitán vítězů Martin Servus mínil, že zápas rozhodl jeho začátek.

"V druhé půli nás ale soupeř zamáčkl. Bylo to podobné jak v sobotu s Jílovištěm. Zvládli jsme to ale. Je to super postup," uvedl a před dalším kolem dodal: "Je jedno koho dostaneme. Chceme to vyhrát celé a tím pádem musíme porazit každého."

Na druhé straně měl kapitánskou pásku brankář Petr Vošmík. Už po půlhodině hry se nad trávníkem rozsvítily reflektory a za jejich skromného svitu se utkání dohrávalo za šera. Skončilo ve čtvrt na devět!

"Je pravda, že moc vidět nebylo," potvrdil strážce lhotské svatyně.

K úvodu utkání řekl, že je poznamenaly změny v obraně.

"Nebylo to ono. Stav 0:2 je pak těžké proti takovému mužstvu otáčet," řekl a dodal, že v první půli je soupeř přehrával agresivitou a chutí hrát fotbal.

"My jsme k tomu přistoupili jako mistři světa," uvedl a nasypal si popel na hlavu za třetí gól.

Další výsledky: Vraný - Slaný 1:8 (1:2), Unhošť - Jíloviště 0:3 (0:2), Zavidov - Tuchlovice 2:5 (2:1), N. Strašecí - Doksy 5:0 (0:0), Holubice - Libušín 2:3 pk (1:1).