Málokterý protikandidát může říct, že si prošel opravdu všemi kategoriemi fotbalu tak, jako Marek Mařík. Fotbal hraje již od svých 6 let a za tuto dobu se objevil nejen v soutěžích základní IV třídy, ale ve všech soutěžích až do ČFL. Se svým nadáním se dostal až do zahraničí, kde působil téměř tři roky. Do své první funkcionářské funkce nastoupil ve svých čtyřiceti letech a od roku 2017 působí jako předseda klubu SK Doksy z.s. „Musím přiznat, že tato strana funkcionářská, ať už na jakékoliv pozici, je o dost těžší než hráčská. Ale stejně jako hráč jsem chtěl být stále lepší a lepší a postupovat výš, tak i v oblasti funkcionářské mám zájem být stále lepší, a hlavně dělat něco dobrého pro náš český fotbal,“ uvedl Mařík.

Dosud byl ve výkonném výboru SKFS za Kladno předseda OFS a prvoligový rozhodčí Petr Blažej. Ten znovu kandidovat nechtěl, ale nakonec na kandidátce je. Zůstal totiž předsedou okresního svazu, tam jarní volby jednoznačně ovládl.

Brigáda na hřišti v Libušíně, kde četa pod vedením předsedy klubu Petra Bartoše pokládala nové travnaté pásy. Hřiště zničila několikrát divoká prasata.
Libušín už na svině našel recept? Snad ano