Zápas v Jenči začal minisoubojem exligových borců. Jedomělický Nedvěd hned v 1. minutě vypálil skákavou ránu a překvapil brankáře Charváta – 0:1.

Charvát sice neměl čisté svědomí, ale do konce duelu vše spoluhráčům bohatě vynahradil, když chytil několik jasných šancí. Trefoval se naopak už pouze netradiční střelec Jenče – stoper Dolejš. Dvakrát byl na správné místě a duel otočil.

Hosté také mají na soupisce exligového Charváta (stopera), ale i bez něj sahali po vyrovnání. Nicméně v závěru trefil Zahradník jen tyčku (hosté zatřásli konstrukcí třikrát!) a Jeneč šťastnou výhru, první v sezoně, uhájila.

Zápas pokazila špatná obecní organizace akcí. Diváci i hráči totiž byli nuceni poslouchat celých devadesát minut vedlejší rockový koncert a píšťalka sudího chvílemi ani nebyla slyšet.

„V uších mi zvonilo ještě večer v hospodě," usmál se předseda jedomělického klubu Josef Nedvěd, ale jinak se kabonil. „Je tam pořád znát nezkušenost. Měli jsme dát pět gólů a tenhle duel vyhrát. Navíc děláme naivní chyby v obraně, už by to bylo potřeba zlomit," přeje si.

Nicméně jeho tým hostí první Zavidov…

Mnohem lépe dopadla na Praze-západ Hřebeč. Přestože hostovala v Tuchoměřicích, kde se týmům z Kladenska v poslední době vůbec nedaří, vyhrála tady suverénně 4:1!

„Nebudeme nic přeceňovat, míč je kulatej, ale byl to dobrý výkon," usmíval se manažer Hřebče Štěpán Sádecký.
Radost mu dělá Robert Machuta. Dva góly dal, jeden exkluzivně připravil Servusovi. To byla první trefa duelu.

„Robert? Udělali jsme pyromana hasičem. Dostal kapitánskou pásku, místo cigára před začátkem zápasu honí kluky na rozcvičku a musím říci, že takhle dobře u nás ještě nikdy nehrál," chválil Sádecký někdejší veliký talent SK Kladno.

Hřebeč rozhodla o výhře po obrátce. To se trefil Moravec, jemuž nabil parádně výtečně hrající exligista Vořechovský, pak sice domácí bijec Hrebiček dal Tuchoměřicím naději, ale vzápětí se dvakrát prosadil Machuta a bylo hotovo – 1:4.