V zápase samotném kopali její hráči dvě, ale tu první za bezgólového stavu Sedláček nedal – brankář Podlesí mu ji bravurně chytil. Hřebeč, která hned v úvodu zazdila tutovku Faktorem, a hrála slušně, se po Sedláčkově zmýlené dostala do potíží. 


Najednou vládl protivník z Příbramska, který loni, kdy měl v sestavě ex-ligového Slepičku (kope v Písku), bojoval o postup. Podlesí ale dalo jediný gól po vyšachování obrany, druhou šanci zazdilo a po další možnosti marně žádalo na sudím Šefarovi pokutový kop. Selhali i po přestávce, kdy nedali ani únik dvou na brankáře Gibiše, který se stal hrdinou utkání.

Ilustrační obrázek
Havrda se uvedl gólem z půlky


„Od neproměněné penalty jsme nebyli nebezpeční a soupeř mohl zápas několikrát rozhodnout. Naštěstí to buď zkazili sami, nebo zasáhl skvělý Gibiš. Udržel nás v zápase,“ chválil Adam Kindl, kouč Hřebče. 


V 80. minutě po kontaktu hostujícího hráče se střílejícím Sedláčkem odpískal Šefara další penaltu, to už se hosté zlobili moc. Servus ji dal a sám řekl, že mu pomohlo selhání kamaráda.

Zrekonstruovaná ulice Dr. Foustky v Kladně ke 14. srpnu.
Kladenská ulice Dr. Foustky je již průjezdná a bezpečnější


„Všiml jsem si, že gólman při Sedláčkově pokusu skočil o něco dřív, tak jsem si počkal,“ usmál se Servus s tím, že jimi hodně chyběl Klavík, bez něj působila až bezzubě. Přesto zvládla penaltový rozstřel. V šesté sérii skvěle zasáhl Gibiš a Počta rozhodl. Už v páté sérii to mohl udělat Lamina Mohamed (posila z Čafky), ten ale svou chvíli slávy odmítl. „Soupeř byl o úroveň a půl výš než s jakými jsme se utkávali v B třídě. I proto dva body bereme,“ těšilo Kindla.