Nejlépe dopadly týmy Braškova a Kročehlav, které na klání O pohár starosty Rynholce svedly souboj o třetí příčku. Vítězně z něj vyšel Braškov, jenž v gólově výživném utkání vyhrál 9:5 (5:1)! „Pro diváky to byl atraktivní zápas, pro trenéry už méně,“ usmíval se trenér vítězů Daniel Míčka, jehož potěšil pohár za třetí místo.
Jeho tým lépe zvládl první poločas, v němž soupeř pouze snižoval na 2:1. V čem byl mezi protivníky největší rozdíl byly produktivita a počet chyb v defenzivě, kde jich Kročehlavy udělaly o poznání víc.

„Rozdíl třídy ale na hřišti patrný nebyl,“ naznačil Míčka, že bojovné utkání bylo vyrovnanější než napovídá výsledek. Zejména po změně stran, kdy soupeř omladil a Braškovu docházely síly. „Teď už jen chytit začátek jarní části sezony,“ podotkl Míčka, jenž dal několika hráčům volno, aby šli do jara odpočinutí.

Pro úplnost – sedmý skončil Zichovec a poslední osmá byla Zvoleněves.

Libušín (v červeném) uspěl na hřišti SK Rakovník B 4:2
Amatérské fotbalové zápasy se zatím neruší

Ani na Memoriálu Karla Abraháma v Berouně celky z Kladenska nezářily. Novo Kladno obsadilo šesté místo a Velké Přítočno až sedmé.

Novo podlehlo v utkání o pátou příčku B třídní Loděnici 3:7. Kouč Stanislav Jung mínil, že na gólové příležitosti vyhráli. „Na velkém hřišti ale špatně bráníme a tentokrát nás nepodržel ani brankář,“ řekl a na druhou stranu turnaj bral, byť byl často rád za jedenáct hráčů. „Pět utkání je lepší než tréninky, na kterých by byla minimální účast,“ uvedl a dodal, že v utkání vedli 3:2.

Účastník I. B třídy Přítočno zakončilo turnaj na sedmé pozici. V souboji o ni porazilo pátý celek okresního přeboru Berounska, Neumětely 5:4. Také jeho kormidelník Petr Fíman si posteskl, že pomalu zápas co zápas látali sestavu. „Z různých důvodů nás bylo málo. Když se hraje s půlkou béčka, musí to být znát,“ uvedl s tím, že v utkání dvakrát prohrávali a ze stavu 2:3 otáčeli na 5:3.

Novo v Berouně remizovalo s Berounem B 4:4, porazilo Neumětely 4:2, podlehlo Trubínu 2:3 a Hostivici 3:4.

Přítočenští zdolali Tetín 2:1, Dobříč 4:3, podlehli B třídním soupeřům – Žebráku 0:5 a Loděnici 2:9.

Rytíři Kladno – HC Slavia Praha 1:4 ,4. osmifinále play off DHL extraligy juniorů - 13.3.2016 Keszi
Jako Ovečkin! Keszi zařídil Řisutům srovnání na 1:1