Derby ve Zvoleněvsi mělo hrdinu v domácím Valerovi, jehož hattrick rozhodl. První dva góly vstřelil ze správně nařízených desítek. Hosté se po slabé úvodní části ve druhé hodně zvedli a také vyrovnali. Na třetí trefu Valera však odpověď nenašli. Prý proto, že domácí pomezní dělal maximum. Na druhou stranu si toho na soudce hodně dovolil rozladěný kapitán hostů Krakeš.


Černuci zazpíval v Blevicích tenisový kanár. Konec podzimu zastihl ve skvělé fazoně snajpra Měkotu, který v posledních třech utkáních dal deset branek, přičemž ve dvou případech se prosadil čtyřikrát. Bylo tomu tak i proti Černuci.

Nové Strašecí - Tuchlovice, KP - podzim 2016. V penaltovém rozstřelu zvítězili hosté.
Derby s explozí v závěru. Kedroň vyrovnal, oslavenec Šimek rozhodl


Tuřany byly po všech stránkách lepší, než Koleč. Zaostaly jen v tom nejdůležitějším – koncovce. Půli prohrály gólem Halíka, a když vrhly vše do útoku, využil jejich touhy po vyrovnání v 90. minutě Veselý. 


Uhy vrátily Romana Nováka ze záskoku na postu předstopera zpět do útoku a ten tak díky hattricku z Otvovic mohl udržet vedoucí postavení mezi nejlepšími střelci soutěže. Domácí korigovali šutérem Kvapilem.

Ilustrační foto.
Kriminalisté zadrželi drogového dealera


Vyhrát penaltový rozstřel? Pro Knovíz nadlidský úkol. Další nezvládla se Stehelčevsí, s kterou měl slitování Ulehla, jenž vyhořel snad ve čtyřech šancích. Převaha domácích tudíž nebyla vyčíslena. 


Neuměřice vedl do derby dvou tápajících soupeřů hokejista Jirka Tlustý a byl to on, kdo byl po utkání spokojenější svého olovnického protějšku Fandy Nováka. Ten mohl litovat, že jeho tým neudržel poločasové vedení 2:1, jež se zrodilo již v první čtvrthodině. Za zasloužené vítěze se trefil také uzdravený M. Jaroš.