„Včera jsem si byl zaběhat a bolej mě tak nohy, že nedám ani minutu,“ omlouval se trenérovi Poříčí Pavlu Šimáčkovi bavič, jenž alespoň dorazil na místo činu. „Asi nesedím na správné lavičce, měl bych být spíš u svých, na domácí,“ smál se. Do smíchu však nebylo domácím, favoritovi podlehli 0:4.

Přitom zkraje se omlazený kádr domácích snažil, měl i pár šancí (největší Kala, jehož vychytal Tlamicha), ale v půli to bylo 0:0. Škoda, branka by dostala hosty pod tlak, navíc jim chyběl hlavní snajpr Trpišovský. „Jenže pak se hostům povedla zničehonic akce a i se štěstím šli do vedení. Po chvíli přišel další gól a bylo asi rozhodnuto,“ mínil smutný šéf Tuchlovic Josef Bešta.

Jeho tým má na jaře mizernou gólovou bilanci. Skóroval jen čtyřikrát (dvakrát z penalty), třináctkrát inkasoval! „Vím, že musíme přidat, ale máme dost absencí (Hajník, Brož, Hadrika, Skořepa, Nejedlý, Kedroň) a bude to těžké. Poříčí předvedlo velkou kvalitu, ale výsledek je krutý,“ dodal Bešta, jehož tým čeká ve středu doma dohrávka s Klíčany (17:30) a pak výjezd do Nespek.

Velvary - Kladno 2:0
Velvary si připomněly podzimní výkony
Sokol Hostouň - Sportovní sdružení Ostrá 1:0 (0:0) Pen: 7:6, Divize B, 24. 9. 2017
Hostouň importovala povinné body