Domácí se prosadili až za stavu 4:0 a pak ještě dvakrát stáhli stav na tří gólový rozdíl.

Kouč Ivan Pihávek měl před zápasem jisté obavy, poněvadž Severočeši v týdnu posílili o zkušené hráče, staré známé Macháčka a Valentu (Krupka), který nastřílel hattrick! Po závěrečném hvizdu se trenér dost zlobil.

"Od takového soupeře nemůžeme dostat tři góly. Neskutečně se zlobím na obranu. Hrajeme fotbal, máme plno šancí a pak začneme zmatkovat. Tři góly jsou kaňka," uvedl.

Hosté vyhráli poločas 2:0 a v nástupu do druhého Kalina z penalty se štěstím přidal třetí zásah. A byl důležitý, poněvadž soupeř se začal v závěru půle zvedat.

Druhý hattrick mezi dospělými se povedl mladému Radovanu Kroutilovi, který má na kontě osm gólů.

"Mohl jsem jich dát i pět. Jednou mi to odskočilo, když jsem šel sám a podruhé mi to obránce odhlavičkoval z brány," přiblížil své šance a přiznal, že v záložní řadě je spokojenější než na hrotu.

"Chytil jsem mízu. Baví mě chodit jeden na jednoho a útočit do otevřené obrany," usmál se a litoval konce, který prý připomínal víc exhibici než utkání o body.

Most - Kladno 3:6 (0:2, 68., 80. z pk, 88. Valenta - 19., 55., 81. Kroutil, 22. Pechr, 47. Kalina z pk, 70. Tóth, žk: 3:2).
Kladno: Tesař - Borák, Pechr, Veselý, Kalina - Štoncner (71. Růžička), Kroutil, J. Procházka, Tóth, Šíma - Nesládek (60. Bořík).