O nejpříjemnější překvapení kola se postarali borci Lidic, kteří na půdě Nelahozevsi remizovali 1:1. Zprvu se zlobili na rozhodčího, že jim neuznal gól a soupeř jejich rozhození využil ke třem šancím, které nevyužil. Do vedení šel lacino v 55. minutě, když Maroušek neuhlídal při centru přední tyčku. Ale Lidice hrály dál slušně a v 85. minutě srovnaly. Marouškův dlouhý aut Tomáš Radosta přizvedl na staršího bráchu Aleše a ten zavěsil. „Remíza je spravedlivá. Překvapilo mě, že se nás domácí trochu báli. Byl to pohodový duel," mínil kouč Lidic Jaroslav Topka.

Mnohem hektičtější to bylo v Doksech. Domácí začali zoufalou hrubkou při malé domů,  gólman Kieryk přisvítil a padající merunu za něj dostal hlavou Honka.

Šoffer nasazený poprvé do útoku sice vyrovnal, ale přišla další nepovedená malá domů, trestňák a Hrebiček vrátil vedení Tuchoměřicím. Aktivnější byli ale domácí a po obrátce skóre otočili. Opět u toho byl Ladislav Šoffer přezdívaný Crouch a zvlášť trefa na 3:2 byla moc pěkná, do šibenice.

V hektickém závěru pláchl hostující obraně Zlata, na hranici vápna upadl, ale nepískala se penalta a dokonce ani faul. Domácí přestali v údivu  hrát, brankář vyhodil na Hrebička a ten ranou z 35 metrů vyrovnal.

Zlata den po utkání prohlásil, že faul na něj byl jednoznačný, stejně hovořil i Martin Škvára. „Byl to zášmik, ale na rozhodčí si stěžovat nebudu. Kluci totiž hrají dobře, ale tentokrát jsem jim spočítal tutovky. V první půlce jich bylo šest, ve druhé sedm. Plus góly," zklamaně hlásil z pondělní Pěkné.

Zklamání zavládlo i na Braškově, i tady rozhodovaly stejně jako před týdnem v Tuchoměřicích neproměněné šance.
V mlze a nečasu přitom domácí Sokol i hostující Jeneč odehrály výtečný ofenzivně laděný duel, který mohl skončit třeba 6:6, ale dopadl 1:2.

Zatímco domácí hráči nechali vyniknout výtečného gólmana Charváta, hosté mířili často pánubohu od oken. Trestali ho zřejmě za nečas, ovšem jednoho kanonýra přece jen našli.

„Na Jaroslava Kotíka jsem obranu speciálně upozornil, ve vápně je nebezpečný. A on nám dá dva góly," zklamaně mávl rukou kouč Braškova Želina.

Skóre však mohlo být v neděli klidně opačné. Lépe začal Braškov, tutovky Repaského a Nachtigala ještě lapil Charvát, ale na oblouček Nachtigala už neměl. Domácí mohli i zvýšit, místo toho před půlí Kotík po akci Hořánka výbornou střelou srovnal.
Po přestávce se lámal chleba. Nachtigal opět nedal tutovku, za malý okamžik naopak Kotík proměnil. A byť  Braškov v závěrečné dvacetiminutovce ještě přidal, Charvát už gól nepustil. Hlavně při bombě Zajíce předvedl výtečný kousek. „Bohužel, kluci nehráli špatně, ale góly nedali," ulevil si kouč Jaroslav Želina, jehož mužstvo si příští týden prohodilo pořadatelství s Doksy a nastoupí na jejich hřišti. Už v sobotu.