Soupeř přijel bez své hvězdy Pavla Drska a spoléhal v první půli na brejky. Bránil tak dobře, že se domácí komando nemohlo prosadit.

Zřejmě rozhodující momenty celého duelu přišly v poslední minutě první části, kdy nejprve měli tutovku hosté. Sólo jejich hráče po chybě Hrubého ale napravil skvěle brankář Mario Kolumbič a z brejku se domácí dostali ke standardce, kterou Motlík zakončil první brankou.

Role se tak po změně stran otočily, do plným musely hrát Černolice. Jenže v 65. minutě přišel na hřiště Falout, tradičně hru rozhýbal a po faulu na něj Motlík z trestného kopu vylepšil svůj účet na dva góly. V závěru ještě přihrál Hlavovi a ten dovršil skóre na 3:0.

„Mančaft teď hraje výborně, musím mu poděkovat. Pochvalu zaslouží prostě všichni od Kolumbiče, který chytá neskutečně a hráči mají jistotu, že pokud něco zkazí, je tam ještě on," chválil svoje svěřence kouč Zdeněk Mužík.
Podle něj se v I. A třídě teď začne lámat chleba. „Kvalitní týmy hrají proti sobě, to bude ukazatel," dodal trenér.

V Hostouni se hrálo také o muflona, soutěžili o něj diváci se svými vstupenkami. Jako trofej si ho domů odnesl Zdeněk Sojka.