Dlouholetý brankář Sokola Hostouň, ale i trenér, funkcionář, který byl dobrou duší klubu. Další slova se jen těžko hledají, Jiří byl opravdu báječný člověk. Silák, jehož mohla přemoci jen zlá nemoc. 

Na lidi, jako byl on, se nezapomíná. Bude dál žít v srdcích všech Hostouňáků, ale i dalších fotbalistů, kteří Jirku znali. Nejen jako výborného brankáře, ale i tátu. Čest jeho památce. 

Redakce Kladenského deníku

Prohlášení vedení Sokola Hostouň

Vážení přátelé,

s lítostí v srdci a plni zármutku oznamujeme, že včera ve večerních hodinách nás po dlouhé a těžké nemoci opustil ve věku 31 let, náš kamarád, přítel, kolega, brankář, trenér, fotbalový nadšenec a klubista, ale předně dobrá duše našeho klubu JIRKA KUKELKA.

Celou svou fotbalovou kariéru spojil od útlého věku až do konce svých dní se Sokolem Hostouň, který se stal náplní jeho mimopracovního života a do kterého se pouštěl s plnou vervou a nasazením. Odešel nám kamarád, na něhož jsme se mohli vždy obrátit a spolehnout, a který byl kdykoliv připraven nezištně přiložit ruku k dílu. Odešel parťák, jenž měl Sokol hluboce ve svém srdci.

Jirko budeš nám chybět. Nezapomeneme. Čest tvé památce.

Sokol Hostouň