Lídru tabulky sice dokázal sebrat bod za bezbrankovou remízu a prohře na penalty, touhy po výhře ale bylo vidět v jeho řadách pomálu. Tři nebezpečnější střely za utkání jsou chabým vysvědčením jeho ofenzivní snahy. Ono dávat góly, když nedostanete balon do spoluhráči šestnáctky, není jednoduché. 

Trenér Pražanů Jakub Slezáček mínil, že utkání mělo nadprůměrnou divizní úroveň, byť nepřineslo góly. „Remíza byla zasloužená. Náš tým byl aktivnější a nebezpečnější v první půli a v druhé se ocitl pod tlakem. Mužstva si byla vědoma předností soupeře, takže si největší zbraně pohlídala. Byl to spíš boj o povedenou individuální akci," uvedl.

Jeho protějšek Ivan Pihávek řekl, že část diváků mohla být zklamaná, že jeho tým nevyhrál, druhá viděla reálně, že soupeř jim nedovolil hrát to, co chtěli.

Naopak jim spíš vnutil svoji hru. „Scházely nám v důraz v osobních soubojích, lehkost, lepší pohyb a měli jsme ve středu hřiště strašně moc ztrát," řekl.

Ještě k absenci v Litoli vyloučeného pracanta Růžičky. Hráči se přesvědčili, jak je pro ně jeho neúnavná černá práce důležitá. Měcholupská obrana měla bez jeho presinku poloviční práci, kterou nikdo ani náznakem nepřevzal.

Kladno – H. Měcholupy 0:0.
ŽK: Výborný, Procházka. Rozhodčí: Štrincl (velmi dobrý). Diváci: 280.
Kladno: Zlata – Suchý, Hanzlík, Veselý, Výborný – Štoncner (79. Bořík), Procházka, Skořepa (38. Šmucler), Kolmistr (81. Stočes) – Tóth – Kraus.

Celý článek najdete v pondělním Kladenském deníku.