Přes vysokou výhru výkonem nepřesvědčily. „V první půl bylo zbytečné, že jsme do utkání vůbec nastoupili. Bylo to odchozené," konstatoval předseda klubu David Vedral.

Přesto se jeho tým ujal po závaru vedení, když do balonu praštil Frohna. Před půlí to byl opět on, kdo hlavou odvracel gólovku soupeře.

Hned po obrátce Tenkl lízl před gólmanem balon na 2:0. Domácí pak zaplatili za nedůraz před vlastní brankou snížením. Dvacet minut před koncem zakončil Tenklovu akci Dvořák, který prostřelil gólmana.

Na 4:1 posléze zvýšil Dobiáš. Urostlý útočník po úniku obešel i brankáře. Skóre v samotném závěru uzavřel Tenkl. Bylo to z penalty po faulu na Chrobáka.

„Druhou půli jsme hráli o poznání lepší fotbal. Je to tak: V Ostré jsme hráli dobře a prohráli, dnes to bylo v první části špatné a přesto jsme vysoko zvítězili," řekl Vedral.

Velvary nastoupily bez stopera Ludvíka, který se zranil při rozcvičování. Ve středu obrany nahradil Frohna, jenž ale zápas pro svalové zranění v poločase vzdal. „Máme komplikaci do Mnichova Hradiště.

Doufáme, že se dají do víkendu zdravotně dohromady," přeje si šéf vítězného klubu.