Poslední zápasy byly hodně vyrovnané, to dříve nebývalo. Tuchlovice uhájily druhou příčku, když těsně přemohly Družec. Ten po letech odpadl ze špičky a skončil až sedmý. Tuřany si poradily po vyrovnaném průběhu se Spartou Kladno jediným zásahem Kalouse a udržel tuak bronzovou příčku, to je velký úspěch. A Rynholec remizoval se Švermovem. Pak ho dokonce porazil po penaltovém rozstřelu!

Zajímavou koncovku nabídl duel na Slovanu, kde se na góly čekalo až do koncovky, ale pak padly hned tři. Domácí zdolali Stochov 2:1 a přeskočili v tabulce hned dva soky, navíc se mohou dostat i před Stochov. V roce, kdy klub slaví sedmdesátiny od založení, docela slušný úspěch.

Adam Cimrman, nový PR manažer OFS Kladno
Okresní fotbal zkusí pořádnou propagaci. Rozjede ji talentovaný Adam Cimrmam

Až se dohrají zbývající zápasy, tak se všechny týmy sejdou na schůzce, kde si řeknou, jak pokračovat. Termín určí šéf soutěže Josef Fujdiar příští týden.

Výsledky: Tuchlovice - Družec 2:1 (1:1, Vaigl, Schiler - Pour), Tuřany - Sparta 1:0 (0:0, Kalous), Rynholec - Švermov 2:2, 3:2 na penalty (1:1), Slovan - Stochov 2:1 (1:0, Kulhánek 2 - Kindl).

Tabulka Ligy starých pánů KladenskaTabulka Ligy starých pánů KladenskaZdroj: LSP Kladno