„Chystáme se na to. V neděli byl lehký regenerační trénink, v pondělí volno a  v úterý předzápasová příprava, abychom nebyli na hřišti jako lemplové," prohlásil trenér Daniel Drahokoupil, jenž měl v neděli s hráči rozbor zápasu s Lípou.

Ke každému z borců si řekli trenéři své, ale nejvíc se řešilo vyloučení Samka za úder loktem. „Videozáznam nebyl moc průkazný. V každém případě to byla jeho hrubá chyba, kterou jsme mu tvrdě vytkli. Počítám, že dostane trest na dvě utkání," řekl kladenský kormidelník.

Ve středu se vrátí do sestavy stoper Rada, dá se však předpokládat, že to nebude na úkor mladého Hanzlíka, jenž v sobotu odehrál výborný zápas.
'
„Je tady možnost, že Rada nastoupí na pravém kraji obrany za Samka," naznačil Drahokoupil, jenž poprvé na jaře povolá do sestavy některého z Klokanů, a to šikovného ofenzivního borce Nicolase Šumského, jenž nedávno hrál proti Kladnu, jemuž dal i gól (4:0). 

„Koho ale nahradí si nechám pro sebe," řekl kouč SK.
'
Roudnice má velice silný vyspělý tým, který na jaře posílilo liberecké zlobivé dítě,   útočník  Blažek.
Kladno má na protivníka od Labe pifku, poněvadž z jeho trávníku odjíždělo na podzim rozhořčené z výkonu sudích.

Za stavu 1:0 prý neuznal pomezní Kříž Orolínovi regulérní gól. Shodou okolností to byl totožný soudce, který v sobotu vyloučil Samka!

„O to je naše motivace zvítězit větší," prohlásil Drahokoupil.