Kouč Karel Příhoda litoval, že se jeho svěřenci opět nevyvarovali triviálních individuálních chyb. Stejně jako na podzim. „Nakonec jsme za ně zaplatili všemi obdrženými góly,“ posteskl si.
Například poslední branku obdrželi dvě minuty před koncem z přímého kopu, jemuž předcházela hrubka stopera Brnovjáka, jenž posléze musel faulovat.

„Nicméně, výsledek mě netrápí, ten pro mě není směrodatný. Mrzí mě ale pořád stejné podzimní nešvary,“ uvedl Příhoda s tím, že na druhou stranu hráči plnili vše, s čím hosté do utkání šli. Konkrétně měli dobrý pohyb, dobrou práci s míčem, kombinace a určitou nespecifikovanou taktickou věc. „Celkově to však s ohledem na složení týmu nevypadalo špatně,“ pochvaloval si trenér.
Brankáře po podzimu čtvrtého týmu tabulky Pražského přeboru překonali Hadrika a Cabejšek.

Ilustrační foto
Kadlec už nároďák nevede. Dostal ale nabídku od nároďáku

Tuchlovice mají v pácu daší dva mladíky z Kladna, a to Šimona Procházku, jenž se těžce zranil v létě v přípravě Kladna a pomalu se vrací na hřiště. „V jeho případě to je běh na dlouhou trať,“ podotkl Příhoda. Druhým mladíkem je stejně starý Kala.

V sobotu hrají Tuchlovičtí na umělce Tatranu Rakovník, jenž tímto zápasem zakončí zimní soustředění.

Tuchlovice: Pospíšil Martin – Gerhardt, Hafenrichter, Brnovják, Chaloupka – Jiránek, Pudil, Cabejšek, Kraus, Pospíšil Mikuláš – Hadrika. Střídal: Hodan.

Týden hokeje má Kladno za sebou, přišlo 65 nových dětí! Ty vedli i zkušení trenéři, bývalí extraligoví borci, i krasobruslařky.
FOTO: Týden hokeje v Kladně lákal, dorazilo 65 nových tváří