Kladenský kormidelník Daniel Drahokoupil míní, že mezi tehdejší a současnou Chrudimí není rozdíl. „Po pěti šesti kolech, kdy se trápili, se do toho dostali a bodují i venku," řekl.  Osobně ji viděl před dvěma týdny v Zápech. „Výhodou je, že se snaží hrát fotbal. Ne jako Měcholupy, které to tady zahustily," uvedl kouč a upozornil na klíčové borce hostů.

Hrotového útočníka,  exkladenského Radima ´Emila´ Holuba, a záložníka, bývalého borce  Jihlavy a futsalové reprezentace Vladyku. „Na to jaký má věk, je úžasně pohyblivý, umí hrát dopředu, umí podržet balon. Jsou to hráči, které musíme pokrýt a musíme je mít na zřeteli,"  prohlásil trenér.

Pro Kladno to bude svým způsobem první test před jarními odvetami, v nichž bude mít většinu týmů ze špičky tabulky doma, zatímco na půdu slabších bude zajíždět.

V jeho kabině panuje přes porážku na hřišti prvních Kunic výborná nálada, pramenící z dobrého druhé poločasu.  Do utkání určitě nezasáhne vykartovaný Švambera,  na druhou stranu Procházkovi  karetní trest vypršel. Jelikož druhá nejvyšší soutěž pro letošek skončila, může Kladno víc než jindy využít borce z kádru Bohemians 1905.

Do utkání s Východočechy jich může zasáhnout až pět! Tolik klokanů budou mít trenéři k dispozici.

Konkrétně Hauera, jenž odehrál v Kunicích na postu stopera výborný zápas,  dále to bude Potočný, který by mohl nahradit Švamberu. Tradičně Orolín, který minulý zápas chyběl, poněvadž byl doma na Slovensku na svatbě. Nově to pak je to záložník s vynikající střelou Budínský, a také stoper Žižka, jenž dokázal, že jeho slova o tom, že hrát za Kladno je pro něj poctou, myslel upřímně.

„Vážím si, že kvůli nám odložil odjezd na dovolenou. Věřím, že nám hodně pomůže," uvedl Drahokoupil. Velkou šanci nastoupit má mladý forward SK  Cafourek, jenž v Kunicích překvapil a řekl si o triko.

„Ukázal, že do týmu patří. Musí ale změnit svůj postoj.  To se týká i dalších mladých hráčů Franka a Holečka. Měli by si to urovnat v hlavě a brát fotbal vážně," řekl Drahokoupi