KROČEHLAVY–BRANDÝSEK 2:1
Kanonýr Brandýsku Strnadel otevřel skóre na hřišti, kde strávil zajímavou část své kariéry. Co se týče gólů, bylo to ze strany jeho týmu vše. V utkání, které se víceméně odehrávalo mezi šestnáctkami, vyrovnal z penalty do šatny Blanda, a duel rozhodl Rolný, jehož gól byl fakt pěkný. Potom, co vyškolil obránce soupeře, zavěsil křížnou ránou levačkou do zadního horního rohu.

ŠVERMOV – ČERNUC 2:1
Černuci to nelepilo ani ve Švermově, kde si během první čtvrthodiny vypracovala tři šance. Do vedení ale šli domácí ze sporného trestňáku, jenž využil Šimůnek. Po obrátce přišli hosté o vyloučeného Potluku (53.), a to byl konec jejich nadějí. Šimůnek svoji druhou trefou zvýšil a až minutu před koncem hosté z penalty porážku jen korigovali. Vzápětí se pískal konec. Černuc tak ani na pátý pokus venku nebodovala.

DUBÍ – POZDEŇ 1:3

Podle domácích rozhodla efektivita v zakončení a větší důraz. V obou ukazatelích na tom byli lépe hosté, kteří za body víc šli. Dubáci doplácí na řadu zranění, přičemž někteří borci nastoupili se sebezapřením.
Jedním z nich byl kanonýr Nachtigal, kterému to na podzim nestřílí podle představ. Tentokrát selhal v jedné obr šanci. To u hostů se snajpr Petržilka ve vyrovnaném utkání prosadil.

NOVO KLADNO – LIDICE 2:1

Novo už po necelé minutě trefilo tyč a vzápětí spálilo velkou šanci. Prosadilo se až v druhé půli Jelínkem a Jungem. Hosté dohrávali poslední čtvrthodinu v deseti po červené Faloutovi.
Nijak jim to ale nevadilo, poněvadž dokonce sahali po rozstřelu. Jejich kapitán Radosta na svém rodném hřišti z 35 m pěkně přehodil gólmana a chvíli na to při podobném zakončení jen o kousek minul! Výhra domácích však byla zasloužená.

VELVARY B – DRUŽEC 3:0
Hosté ve velmi pěkném utkání doplatili v první půli na neplodnou koncovku, která naopak vyšla domácím, jimž hrál v záloze prim Mucha. „Takový tým, co proti nám hrál, by byl suverénně první,“ uvedl vedoucí družeckého celku Pavel Fronc s tím, že od třetí branky v jejich síti hráli na riziko a v těchto chvílích vynikal při brejcích rychlých mladých hráčů brankář Pergl. Výborně začapal i domácí Majtaník. Utkání sledovalo 120 diváků, kteří viděli v závěru utkání i dvě červené (1:1).

TUCHLOVICE B – V. PŘÍTOČNO 0:2
Hosté byli jako vyměnění. Před utkáním si navzájem promluvili do duše, začali se na hřišti k sobě chovat jako lidé a přestali diskutovat s rozhodčím. Soustředěnost na hru se promítla do jejich výkonu a nakonec i do výsledku. Skutečnost, že byli lepším mužstvem, vyčíslili ve skóre až v posledních dvou minutách, kdy se dvakrát trefil Pohlot.

SLOVAN – VINAŘICE 2:5

Domácí měli fantastický nástup. Než se soupeř rozkoukal, prohrával 0:2! Favorit ale do přestávky snížil, a když čtvrthodiny před koncem do té doby spalovač šancí Mařík proměnil pokutový kop, zápas se zlomil. Hosté dokázali přidat další tři góly, přičemž zmíněný borec stihl hattrick.