Konsolidovaný tým Litoměřic v bráně s někdejším gólmanem Kladna Víškem, či ex-ligovým borcem Teplic Stožickým, do mnoha šancí Kladno nepustil, na druhou stranu si jich sám moc také nevytvářel. Gól dali hosté už v 8. minutě, ale Svoboda sice pěkně hlavičkoval, jenže z ofsajdu. Místo toho šlo do vedení Kladno. Výtečně hrající Kolmistr nejprve trefil parádní technickou ranou tyčku, ale ve 44. minutě svou slabší pravou nohou už mířil ze strany přesně do růžku.

Ani po změně stran hosté dlouho SK pod tlak nedostávali, ale nakonec přece jen přidali a dvacet minut před koncem srovnali Pavlíčkem, který byl po závaru u míče dřív než gólman Tesař.

Kladno už po obrátce nemělo skoro žádné šance, nakonec si našlo cestu hned ke dvěma tutovým. V obou se ocitl střídající Hanzlík pa parádních křídelních akcích. Nejprve mu nabil na hlavu Čížek (82.), ale rána skončila na břevně a pak na čáře. Hanzlík svůj omyl po čtyřech minutách napravil dokonale, když nadýchaný centr Tótha poslal po Víškovo břevno a jeho tým mohl začít slavit.

SK Kladno – Litoměřice 2:1 (1:0). Branky: 44. Kolmistr, 86. Hanzlík – 72. Pavlíček. Rozhodčí: Vodrážka – Čechlovský, Vlček.

Kladno: Tesař – Čížek, Suchý, Veselý, Výborný – Kolmistr, Procházka, J. Růžička, Šíma (76. Kraus) - Tóth - Bořík (62. Hanzlík).

Hodnocení trenéra Ivana Pihávka a střelce rozhodující branky Štěpána Hanzlíka najdete v pondělním tištěném Kladenském deníku (4.5.)