Ač trenér domácích Daniel Drahokoupil povede kladenský tým už do třetího utkání, bude to poprvé, co se posadí na střídačku stadionu Františka Kloze. „Jako hráč jsem tady ale v lize několikrát hrál," přiblížil bývalý hráč pražské Sparty, jenž  měl možnost sobotního soka vidět na vlastní oči.

Pro fanoušky nemá dobré zprávy. „Je zkušený, tvrdý a agresivní. Musíme se s tím vyrovnat a získat tři body," uvedl Drahokoupil a dodal, že Pražané mají kouče, který dokáže mužstvo maximálně vybudit.

„Také to musíme zbláznit. V Chrudimi to ne od všech hráčů bylo přesvědčivé. Bylo to trošku bojácné, a to musí zmizet,"  prohlásil kouč.

Drahokoupil připustil, že u Chrudimky sehrál své respekt z prvního celku tabulky, na druhou stranu však měl v krátkém časovém úseku za sebou čtyři utkání.

Důsledkem mohou být změny v sobotní sestavě. V záložní řadě zřejmě nastoupí jeden z mladších hráčů. Třeba to bude jeden z dvojice uzdravených borců, Tóth, Roubal. Na marodce tak zůstává Fujdiar a vrátil se na ni Samek, jenž minulý týden zkusil trénovat, ale po dvaceti minutách se odešel do kabiny.

Vltavínu patří v tabulce krásné čtvrté místo, zatímco Kladenští musí pozorně sledovat cvrkot u dna tabulky.  Zejména, když se dějí takové zázraky jako je výhra posledního Letohradu v Králově Dvoře.

„Je to nepříjemné, v první řadě však musíme koukat na sebe," řekl Drahokoupil s tím, že diváci by se měli přijít podívat na kladenské mužstvo a ne na jeho premiéru „Já zajímavý nejsem," se smíchem prohlásil.